UP MINI 2

UP mini 2 is niet alleen betaalbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zoals de eerste generatie UP mini, maar komt ook nog met vele extra nieuwe functies met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid en aansluitmogelijkheden.

Touch screen control: Zorg voor een hogere gebruiksvriendelijkheid.

WIFI verbinding: WIFI-ondersteuning, waardoor er een sneller een eenvoudiger controle van de 3D printer is via mobiele apps.

Ingebouwde HEPA filtratie: Verminder 3D print luchtemissies en zorgt voor een gezonde en veilige 3D print omgeving.

Aluminium handvat en een aparte spoelhouder met ingebouwde gereedschapsvakje: Gemakkelijk mee te nemen en handig in gebruik.

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

UP MINI 2

UP mini 2 is niet alleen betaalbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zoals de eerste generatie UP mini, maar komt ook nog met vele extra nieuwe functies met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid en aansluitmogelijkheden. Touch screen control: Zorg voor een hogere gebruiksvriendelijkheid. WIFI verbinding: WIFI-ondersteuning, waardoor er een sneller een eenvoudiger controle van de 3D printer is via mobiele apps. Ingebouwde HEPA filtratie: Verminder 3D print luchtemissies en zorgt voor een gezonde en veilige 3D print omgeving. Aluminium handvat en een aparte spoelhouder met ingebouwde gereedschapsvakje: Gemakkelijk mee te nemen en handig in gebruik.
€ 1135,00 incl. BTW € 739,00 incl. BTW Exclusief verzenden