Ortho-Flex

Al meer dan 30 jaar en gevestigd op twee locaties inNederland levert Ortho-Flex aligners, plaatapparatuur, gebit bescherming, of in de normale volksmond genoemd beugels. In 2014 hebben ze de eerste 3D Printer gekocht en was Ortho-flex één van de eerste orthodontisch laboratorium die 3D Printing in hun productie proces integreerden.

2020 hebben ze besloten om hun Stratasys 3D printers te vervangen door 3D printers van Photocentric de LC Magna die nauwkeurig, hogere productie tijd en waarbij het materiaal nog betaalbaar is. De PhotoCentric LC Magna heeft een cyclus tijd van 6 uur voor het 3D printen van 105 dentale modellen (€ 1,03 per model). Ondertussen heeft Ortho-flex 3 Photocentric LC Magna’s operationeel in Goor en Best staan.

Vader en zoon Janse

View as Grid List
Sort by
Display per page

LC Dental

LC Dental Geavanceerde technologie voor snel, nauwkeurig en betrouwbaar UV-printen 'S Werelds eerste op maat gemaakte monochrome 3D-printer met LCD-scherm, speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige professionals. Door het gebruik van geavanceerde monochrome schermen in combinatie met het gepatenteerde 'twin lift peel'-systeem kan LC Dental extreem hoge productiviteit leveren voor tandheelkundige en orthodontische laboratoria.
€ 7999.00 incl tax excluding shipping

LC Magna

Waarom kiezen tussen een groot bouwvolume en een hoge detailering. Wanneer je ze allebei kunt krijgen? LC Magna levert de ideale combinatie van een groot bouwvolume met glade gedetaileerde 3D modellen , waardoor het de juiste productiemethode voor massaproductie kan zijn.
Call for pricing