LC Dental

LC Dental Geavanceerde technologie voor snel, nauwkeurig en betrouwbaar UV-printen 'S Werelds eerste op maat gemaakte monochrome 3D-printer met LCD-scherm, speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige professionals. Door het gebruik van geavanceerde monochrome schermen in combinatie met het gepatenteerde 'twin lift peel'-systeem kan LC Dental extreem hoge productiviteit leveren voor tandheelkundige en orthodontische laboratoria.
Manufacturer: PhotoCentric Group
SKU: LC Dental
Manufacturer part number: 3D-PRINTER-LC-DENTAL
€ 7999.00 incl tax
excluding shipping

LC Dental

Geavanceerde technologie voor snel, nauwkeurig en betrouwbaar UV-printen

'S Werelds eerste op maat gemaakte monochrome 3D-printer met LCD-scherm, speciaal ontwikkeld voor tandheelkundige professionals. Door het gebruik van geavanceerde monochrome schermen in combinatie met het gepatenteerde 'twin lift peel'-systeem kan LC Dental extreem hoge productiviteit leveren voor tandheelkundige en orthodontische laboratoria.

Bewezen betrouwbaarheid

Liquid Crystal Dental biedt tandheelkundige laboratoria consistente, snelle en kosteneffectieve printtechnologie. Het is bewezen dat de nauwkeurigheid en reproduceert met> 95% van de modellen van +/- 100 micron over het hele platform. Ook gaan de LCD-schermen langer mee en de lichtverdeling is gelijk over het hele scherm, wat zorgt voor consistent nauwkeurige afdrukken in elke positie.

Eenvoudig werkprocess in 4 eenvoudige stappen voor een hoge productiviteit voor dentale modellen.

 
 
Hoogwaardige materialen

Als innovators in fotopolymeren ontwikkelen onze chemici resins die de materiaaleigenschappen halen die onze partners nodig hebben voorhun  specifieke toepassingen. Ons 3D-print materialen portfolio is geoptimaliseerd en omdat we alles vanaf de bouwstenen vervaardigen, kunnen we de meest kosteneffectieve modelkosten bieden naar onze klanten.
 
 
Dental Model Resin

Onze tandheelkundige resins zijn geformuleerd om tandheelkundige modellen met een hoge resolutie te maken, met het snel 3D Printen en postprocessing. Deze resin is ontwikkeld in samenwerking met tandtechnologen om optimale kleur-, oppervlaktegevoel- en thermovormeigenschappen te verkrijgen.

Belangrijkste kenmerken:

Harde, veerkrachtige eigenschappen
Ideaal voor thermovormen
> 95% van de modellen is +/- 100 micron (gedrukt op Dental)
Ideale toepassing:


Orthodontische modellen, werkmodellen, aligners, kroon en brug.
 
Krachtige en intuïtieve software

Compatibel met tandheelkundige software zoals Exocad, 3shape, Blenderfordental etc. Photocentric Studio geeft u de tools om uw modellen gemakkelijk voor te bereiden voor het afdrukken.
 
Perfecte afwerking van uw afdrukken

Ons gespecialiseerde was- en uithardingsproces levert geoptimaliseerde eigenschappen met behoud van nauwkeurigheid en consistentie.