Dobot Magician Educational

DOBOT Magician De Dobot Magician is niet alleen een 3D Printer maar veel meer. wanneer u kennis maakt met deze Robot arm heeft u voor de meeste uitdagingen een oplossing gevonden. Naast Pick and Place, Laser graveren, educatief is hij voor veel meer zaken inzetbaar. 3D printing is in dit geheel een klein deel.
Fabrikant: Dobot
€ 1465,00 incl. BTW
Exclusief verzenden

WIJSHEID IN VORMEN & KLEUREN

Zwart met een witte body een Mac achtige uitstraling. Maar dat is alleen maar het uiterlijk beleeft de Dobot voor een geweldige techniekervaring. De Dobot is ontworpen als desktop en is veilig en eenvoudig te gebruiken.
 
 Dobot robotarm 3D printing
Besturingsmethoden
PC, telefoon, gebaar, stem en zelfs hersengolven kunnen worden gebruikt om de Dobot Magician te besturen.
Dobot besturingstechniek
 
Bewegingsonderwijs
Met de leerfunctie die op de handgreep zit, kunt u de robotarm zonder enige beperking besturen. De Dobot Magician werkt zeer efficiënt.
 
Eind tool snelle schakelaar
Met de gestandaardiseerde plug-in eindgereedschapshouder kunt u snel en eenvoudig tussen de verschillende gereedschappen wisselen door simpelweg de stelschroef los en vast te draaien.
 
Bedieningssoftware
Dobot Magician’s controle software DobotStudio heeft zoveel functies geïntegreerd, zodat het nog het eenvoudiger is om een robotarm te kunnen besturen. DobotStudio heeft ook een hele reeks parameters die u voor uw eigen applicatie naar wens kunt aanpassen. U kunt uw eigen robotarm bedienen zonder codering!
 
 
 
DRAW LIKE MAGIC

Dobot Magician ondersteunt BMP, SVG en DXF 0.2mm precisie, laag perfectie, Lijn Laser graveren kan op leer en hout.